Een nacht voor in de boeken…

img_7320Happy new year! 2017 is begonnen. Ik kan niet anders dan vertellen wat voor geweldig oud en nieuw ik heb gehad. Ik heb namelijk gewerkt op Kraft, een groot nieuwjaarsfeest waar de nadruk lag op technomuziek, gezelligheid en het nieuwe jaar goed beginnen.

Het was de eerste keer dat ik ging werken met Oud & Nieuw en dan nu ook nog eens in de nacht. 23.30 uur verzamelen om samen het nieuwe jaar in te knallen en vervolgens werken tot een uur of 8.30. Pittig, maar ik was goed voorbereid, mijn slaapritme een dag van te voren al een beetje veranderd en laat opgestaan. Ik moet zeggen dat me dat prima afging. Wat het natuurlijk extra leuk maakte, is dat ik met vier andere collega’s van Flint zou gaan werken. Nog niet genoemd, maar het feest werd in ons vertrouwde theater georganiseerd.

Rond 1.00 uur begint het druk te worden. En dan ook echt druk. Met twee collega’s sta ik bij de muntenverkoop en er lijkt geen einde te komen en dan mensen. Het is ongeveer 4.00 uur als het rustig wordt. Af en toe wat munten, je hebt tijd om een praatje te maken, met elkaar maar ook met de mensen die munten komen halen. Met enige regelmaat hebben we de grootste lol. Mannen die behoorlijk wat biertjes op hebben die je proberen te versieren, gratis munten proberen te regelen. ‘Als ik jou nou het geld geef dat je vannacht zou verdienen, ga je dan met me mee naar huis?’ Ja, het kon niet op. We hebben zelfs een handshake geleerd.  En ja, het is nog een toffe ook.

img_7332

Aangezien het rustiger wordt, merken we langzaam ook dat we stiekem wel een beetje moe zijn. Dat was wel even zwaar. Maar we hadden ook even de tijd om rond te lopen, even te kijken wat er allemaal nu gaande was. img_7334Alleen die stem, tsjah. Die begint langzaam maar zeker minder te worden, dat beloofd wat de volgende dag.

Uiteindelijke lig ik om 10.00 uur in mijn bedje, moe en voldaan. Enige jammer is dat ik na 2,5 uur alweer wakker ben zonder stem. Een nacht voor in de boeken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *