Drie kusjes op je wang

Afgelopen zaterdag mocht ik 24 kaarsjes uitblazen, ik was jarig! Het liefste vier ik dit met de mensen om mij heen die dichtbij mij staan, waar ik zelf ook veel om geef. We eindigde onverwacht nog in de stad en belandde om half vijf in bed. Kortom een heel goed feestje gevierd!

De twee dagen ervoor tussen alle afspraken door een chocoladetaart en een cheesecake gebakken. Ik vind het elk jaar een leuk idee en ook elk jaar denk ik weer, waarom? Mijn moeder bakt een heerlijke stroopwafeltaart, dus dat scheelde weer een beetje. Mijn broertje komt vrijdagavond al dus die kon zaterdagochtend mooi meehelpen.

’s Middags komen mijn ouders, mijn zusje met haar vriend, mijn oma en een vriendin van mijn moeder. En ik krijg een prachtige jutezak, eerder had ik op de app voorbij zien komen dat ze naar de Primark waren geweest (voor mijn onesie dacht ik), maar ik werd mooi even in de maling genomen. Uiteindelijk kreeg ik berenonesie met staart, berenkop en een enorm knuffelgehalte. Laat de chilldagen maar komen!

’s Avonds komen er wat vriendinnen langs en mijn beste vriendin wil een spel met mij spelen. Ze heeft een tripje geregeld, maar ze wil niet zeggen waar naartoe. Kom ik nog achter, waarschijnlijk pas als we op het vliegveld staan. Hint 1: Ik ben er nog nooit geweest. Maar is dat in haar ik of mijn ik? Geen idee. Hint 2: een paklijst. Het jurkje en warme kleding is nog wel logisch, maar handboeien? Waar moet ik ze überhaupt vandaan halen? Is nog wel even een dingetje… Hint 3: het is er koud met kans op sneeuw. Verklaard de warme kleding weer, maar ik heb nog steeds geen idee… Nieuwsgierig!!


Als we om 12 uur nog met zijn viertjes over zijn besluiten we naar de stad te gaan. Nog even feest bouwen. Taxi besteld en heerlijk wezen dansen. Toen we in Fiji waren kregen we ook de nodige blikken van de mannen die daar waren. Mijn beste vriendin raakte in gesprek met een jongen, die er niets eens heel lelijk uit zag. Ze vertelde hem dat ik jarig was met het gevolg dat ik drie zoenen op mijn wang kreeg. Een gemiste kans vonden wij. Ik bedoel 3 uur ’s nachts met een borrel op… Waarom geef je dan drie kussen op de wang?

3 thoughts on “Drie kusjes op je wang

  1. Lisa schreef:

    Snel weer zo’n avondje over doen!
    En een gemiste kans zeker, waar gaat het toch heen met de mannen anno 2017..?

  2. […] de terugweg van een avondje uit dubbel van het lachen in de taxi. Waarom dat ook al weer was kun je hier […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *