Let’s clean up my mind

Ondanks dat het niet heel goed met mij gaat op dit moment (dit was hier te lezen) wilde ik Joyfull life wel door laten gaan. Mijn blogs wil ik zo goed mogelijk bij houden. Schrijven helpt. Maar iets wat voor mij op dit moment ook heel erg helpt, om even mijn hoofd leeg te maken, even de focus ergens anders op te hebben. Iets waar ik wel een klein beetje geluk uit haal is mijn grote liefde voor sporten.

Nooit gedacht dat ik sporten als uitlaatklep zou hebben. Ik ben een emo-eter. Naja, dat was ik tenminste. Mijn verdriet, frustraties, ik uitte die niet, ik at het weg. Ik ontwikkelde op die wijze een eetstoornis. Maar overwon deze ook. Dit was ook op mijn blog te lezen. En sinds het minder goed met mij gaat val ik niet in mijn oude patroon terug. Dit is voor mij een waardevolle stap. Ik uit mijn verdriet, mijn frustraties, mijn onmacht nu op een andere manier. Ik duik de sportschool in. Zwemmen, Body Balance, een rondje cardio of een pittige training met mijn personal trainer. Heerlijk. Inmiddels ben ik een bekend gezicht geworden en voel ik me vertrouwd tussen iedereen.


Zeker uit het trainen met een personal trainer haal ik veel. Dat komt doordat het één op één is. Hij weet mijn verhaal, mijn gevecht tegen de kilo’s. Maar hij weet ook waarom het nu even niet goed gaat. De nodige traantjes zijn dan ook wel gevallen. Om vervolgens samen weer te knallen en er maximaal voor te gaan. Ik kijk dan ook echt uit naar de vrijdagen. Ziek of niet, last van mijn knieblessure of niet. Gewoon even heerlijk gaan met die banaan. Verstand op nul en knallen! En de volgende dag kromlopen van de spierpijn 😉

Dus mocht jij je afvragen waar ik deze vrijdagmiddag uithang? Ik ben sporten!

2 thoughts on “Let’s clean up my mind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *