Op tijd komen, het blijft een dingetje

Iedereen die mij een beetje kent weet, Lindsay komt graag op tijd. Ik calculeer eigenlijk altijd wel extra tijd in, mocht ik onverwacht vertraging oplopen dankzij het openbaar vervoer. Maar soms zijn er van die dagen dat het echt niet lijkt te lukken. Dan gaat het in de ochtend al mis en heb je het gevoel dat je de hele dag achter je leven aanloopt. Nou zo’n dag, die had ik afgelopen donderdag…

’s Ochtends zou ik na een vriendin gaan, die mijn haar zou bijkleuren. Na zes weken heb je toch wat uitgroei en mijn gingie-look bevalt mij prima. Dus bijhouden die handel. Deze keer was ik een beetje krap qua tijd van huis vertrokken richting de bushalte, maar bij de bushalte aangekomen bleek uiteindelijk dat de bus maar 25 minuten te laat was. Zie je het voor je, ik doorlopen, beetje haasten en vervolgens sta je met je goeie gedrag 25 minuten op je bus te wachten. Ondertussen al geappt dat ik later zou zijn en gelukkig was dat in ieder geval niet het probleem.

Eindelijk in de bus en bijna bij het station. Ik kijk op de klok, mijn trein gaat nu weg. Dat wordt nog een kwartiertje wachten… Maar laten we van de nood een deugd maken en een kopje koffie halen. Ik was wel wakker hoor, maar je moet toch wat? Gelukkig had de trein geen vertraging en mijn tram in Utrecht vervolgens ook niet dus uiteindelijk was ik een kleine 45 minuten later dan gepland in IJsselstein. Haartjes in de verf en weer heerlijk helemaal gingie. Op tijd weer terug naar huis, want ’s middags ging ik nog even boksen. Dit keer geen vertragingen of iets, dus ik dacht dat ik het voor vandaag wel gehad had. Thuis aangekomen, snel sportkleding aan en op de fiets. Bijna op plaats van bestemming, kom je een brug tegen. Open. Fijn…. Nu ga ik dus ook niet op tijd voor boksen komen, want deze brug doet er ook heerlijk langzaam over. Trainer geappt dat ik heel gezellig in de zon voor een open brug stond. Je voelt je bijna een middelbare scholier die met een smoes aan komt zetten waarom ze te laat is.

Toen ik uiteindelijk thuis kwam, ben ik ook de deur niet meer uitgegaan. Op tijd komen, dat was vandaag wel even een dingetje… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *