Over Kleine Vlinder

Een vlinder betekent vrijheid, nieuw leven, kwetsbaar. De vlinder heeft sinds mijn tienerjaren een speciale betekenis voor mij. Na een verkeersongeluk op twaalfjarige leeftijd had ik het gevoel dat ik aan mijn tweede leven begon. Net als een vlinder die net ontpopt was. Niet voor niets liet ik daarom op mijn achttiende drie vlinders tatoeëren die elk symbool staan voor belangrijke gebeurtenissen in mijn leven.

Maar net als een vlinder ben ik ook kwetsbaar. En daarom het kleine er ook bij. Een vlinder is iets wat je moet koesteren, moet liefhebben. Je kan er niet zomaar alles mee doen, dan beschadigd de vlinder en zal het sterven. Ook komt klein terug op de bijnaam die ik in de familie heb. Met mijn 1,73 m. ben ik niet klein, maar wel de kleinste van het gezin waarin ik opgroeide.

Met Kleine Vlinder hoop ik mijn verhalen te kunnen delen, mensen te kunnen inspireren. Een beetje eerlijkheid te brengen in de onlinewereld waarin het soms lijkt dat alle anderen het perfecte leven leiden.

Iedereen leeft zijn leven op zijn eigen wijze. Dit is de mijne!